Αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με 3 μεγάλες προσφορές

Το ολοκαίνουριο CD PANIK HITS vol. 2 σε πρώτη αποκλειστική κυκλοφορία!

Μη χάσετε το δεύτερο μέρος της εκπληκτικής συλλογής Panik Hits, με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού στα πιο δυνατά hit! Απολαύστε τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς, που κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε CD, όπως το «Δεν έχω πολλά» που ερμηνεύει μοναδικά ο Κωνσταντινός Αργυρός, την μεγάλη επιτυχία του Ηλία Βρεττού «Φώναξέ με», το «Βάλε μια τελεία» της υπέροχης Καίτης Γαρμπή, το «Τα καλά παιδιά» του Αναστάσιου Ράμμου, αλλά και πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες από τους πιο αγαπημένους σας καλλιτέχνες!

Το CD περιλαμβάνει
1. Κωνσταντίνος Αργυρός - Δεν έχω πολλά
2. Ηλίας Βρεττός - Φώναξέ με
3. Καίτη Γαρμπή - Βάλε μια τελεία
4. Αναστάσιος Ράμμος - Τα καλά παιδιά
5. Στέλιος Ρόκκος - 40 κύματα
6. Νίνο Ξυπολιτάς - Γράφω την τύχη μου
7. Θωμαή Απέργη - Η γυναίκα που αγαπά
8. Πάρις - Πες του
9. Στέλιος Τσάκωνας - Αν δεν τρελαίνεσαι
10. Νίκος Απέργης - Κομμάτι της ζωής μου

Ακόμα,
Ένα βιβλίο από τη σειρά Σύγχρονη Λογοτεχνία


Αυτή την εβδομάδα αποκτήστε ένα βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς! Η σειρά περιλαμβάνει εκπληκτικές εκδόσεις με ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση, έρωτα και περιπέτεια!

Μαζί,

Η αγαπημένη σειρά των παιδιών σε DVD: ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ


Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!

Και μόνο με την απλή έκδοση των 2€
Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα από τον James Patterson, για να επιλέξετε

Επιλέξτε ένα από τα συναρπαστικά Best Seller του James Patterson, του Νο1 συγγραφέα σε πωλήσεις στον κόσμο, και ζήστε τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες με τις εκπληκτικές ιστορίες από τη σειρά «Γυναικεία Λέσχη Φόνων»