Μπορεί ο καβγάς Κοτζιά-Καμμένου στο Υπουργικό Συμβούλιο να ήταν κάτι παραπάνω από... ηχηρός και οι διάλογοι αποκαλυπτικοί, όμως φαίνεται ότι στον φιλοκυβερνητικό Τύπο δεν ακούστηκαν και πολλά. 

Το πλέον χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλο της Αυγής, όπου ο πρωθυπουργός στέλνει «αυστηρό μήνυμα» για σοβαρότητα και υπευθυνότητα και ο Καμμένος «φιλοξενείται» σε μια άκρη με την άποψη ότι διατηρεί τις θέσεις του στο θέμα της ΠΓΔΜ.

Το Έθνος από την πλευρά του αναδεικνύει άλλα θέματα και περιορίζεται στο «νέο μορατόριουμ» στην κυβέρνηση μεταξύ Τσίπρα-Καμμένου και την ουσία του: «Δεν με ρίχνεις, δεν σε αλλάζω».

Η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία έχει ανοίξει πόλεμο με τον Πάνο Καμμένο, βγάζει από το κάδρο τον πρωθυπουργό στο πρωτοσέλιδό της, για τον οποίο γράφει ότι παίζει πλέον το ρόλο του πυροσβέστη στην κόντρα του υπουργού Άμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. Για τον ίδιο τον πρωθυπουργό πάντως έχει καλά λόγια να πει: Έστειλε αυστηρό μήνυμα ότι δεν φοβάται τις πολιτικές εξελίξεις...

Η εφημερίδα συγχαίρει για μια ακόμα φορά τον εαυτό της για το πόσο συνεπής υπήρξε στην κριτική της στον υπουργό Άμυνας, απαντώντας -όπως λέει- για όσους την ψέγουν για όψιμη κριτική στον Πάνο Καμμένο.