Ο παίκτης το πρωί της Πέμπτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα.

Στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή το «Πρωινό» μίλησε ο νικητής του Nomads, Στέλιος Χανταμπάκης. Η συζήτηση όπως είναι φυσικό δεν μπορούσε να μην ξεκινήσει από το 2017 και τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor. Μια συμμετοχή, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην μοντέλου του στοίχισε πολύ. Η Φαίη Σκορδά παρατήρησε πως ο νικητής του Nomads είχε ένα τελείως διαφορετικό προφίλ στον Άγιο Δομίνικο. Όπως είπε, εκείνος ήταν ο «κακός» και ο Ντάνος ήταν ο «καλός». Μια εικόνα που άλλαξε άρδην με τη συμμετοχή του στο Nomads.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε με αυτή την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο – πιθανότατα εκείνους που του επιτέθηκαν μετά το Survivor – για όσα βλέπουμε και όσα δεν βλέπουμε σε ένα reality επιβίωσης. «Οι μόνοι που το έχουν ζήσει είναι μόνο οι παίκτες. Αυτοί λοιπόν που ξέρουν την πραγματική αλήθεια είναι οι παίκτες» σχολίασε, εξηγώντας πως η εικόνα που δημιουργείται από την παραγωγή και τα πλάνα που επιλέγονται για κάθε επεισόδιο μπορεί να είναι παραπλανητικά.

«Προσπαθώ να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων»
«Αν κάποιος παίκτης θεωρεί ότι τον αδίκησε, θεωρεί ότι του έκανα κακό μπορεί να το πει και να του ζητήσω συγγνώμη, να το λύσουμε» σχολίασε στη συνέχεια ο νικητής του Nomads, απαντώντας σε ερώτηση της Σκορδά για τις σχέσεις του με τον Ντάνο ή άλλους παίκτες του Survivor. «Εγώ προσπαθώ να δω μόνο την καλή πλευρά των ανθρώπων, ξεχνάω τι κακό μπορεί να μου έχουν κάνει και κοιτάω πάρα πολύ πιο έντονα τι κακό μπορεί να έχω κάνει εγώ» πρόσθεσε.

Πάντως, σε ό, τι αφορά στην διαφορετική εικόνα που έδειξε στη Μαδαγασκάρη, ο Στέλιος Χανταμπάκης τόνισε πως αυτό «μπορεί να έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των συμπαικτών» του στο ένα και το άλλο νησί.

Η τηλεόραση και το βάρος του Survivor

Έχει γίνει σαφές πως ο Στέλιος Χανταμπάκης πέρασε πολύ δύσκολα όλο αυτό το διάστημα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Όπως είπε, έφτασε σε σημείο να μην έχει όρεξη για τίποτα. Αρχικά, τόνισε πως η εκπομπή που παρουσίασε για σύντομο χρονικό διάστημα στο ΣΚΑΙ, αφορούσε σε πιλότο που είχε παραδώσει στο κανάλι πριν εκείνος μπει στο Survivor. «Πρότεινα κάποιους πιλότους στο ΣΚΑΙ πριν μπω στο Survivor και αφού βγήκα την επέλεξα και μου την έδωσαν με τον τίτλο «Σαν το Στέλιο»» είπε και σημείωσε πως στο τέλος πλήρωσε την εκπομπή από την τσέπη του.

Ο νικητής του Nomads ξεκαθάρισε πως η διάθεσή του είχε να κάνει με όλη αυτή την εικόνα που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και ένα από αυτά είναι η ηθική» σχολίασε.


Η είσοδος στο Nomads και οι ενδιασμοί

Ο Στέλιος Χανταμπάκης παραδέχεται πως ήταν πολύ επιφυλακτικός για την είσοδο στο Nomads. «Αυτό ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει γιατί είχα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου. Δεν ήταν λόγω του αγωνίσματος ή της πείνας» σχολίασε και πρόσθεσε: «Πολύς κόσμος μπορεί να πίστευε πως ότι είμαι με κάτω το κεφάλι ίσως είναι στημένο για να δείξω έναν άλλο εαυτό». Ο παίκτης του Nomads περιγράφει τις συζητήσεις με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού που του έλεγε να χαμογελάσει και να σηκώσει το κεφάλι.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, εμφανώς συγκινημένος, όσο και καταβεβλημένος από την δίμηνη παρουσία του στο reality, αφιέρωσε κλείνοντας, τη νίκη στη τη γυναίκα του και τη μητέρα του. Αυτά ήταν τα δύο πρόσωπα για τα όποια ένιωσε περισσότερη χαρά που κέρδισε στο Nomads.