Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα του 2018, που απασχόλησαν τα Μέσα Ενημέρωσης και κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού. Η φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και η συμμετοχή της ως κριτής στο «Greece’s Next Top Model», έκαναν το κοινό να θέλει να μάθει περισσότερα για εκείνην.

Απόδειξη είναι και το γεγονός πως το όνομα της βρίσκεται στους δέκα πρώτους που αναζήτησαν οι Έλληνες στη Google για το 2018. Η ενασχόληση της με τη μόδα και η απήχηση που είχε, έφεραν και μια πρόταση την οποία αποδέχτηκε με χαρά.

Όπως έγινε γνωστό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει τα φετινά «MadWalk», δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Ωστόσο, η επιλογή της για τον ρόλο της παρουσιάστριας, φαίνεται πως ενόχλησε τη Μαίρη Συνατσάκη.

Σύμφωνα με το «Happy Day» και τη Μαρία Αντωνά, η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με το μοντέλο, καθώς η ίδια είχε συμμετοχή στα «MadWalk» από την αρχή του θεσμού:

«Δεν γνωρίζω αν θα συνεργαστεί με κάποιον σχεδιαστή, πάντως σε ρόλο παρουσίασης, είτε backstage, είτε μπροστά, δεν θα δούμε φέτος τη Μαίρη Συνατσάκη. Αυτό που συζητιέται είναι πως από πέρσι, που η Ηλιάνα ήταν ένα απλό μοντέλο, φέτος αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο σε έναν τόσο μεγάλο θεσμό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: