Το Τατουάζ, προς απογοήτευση των τηλεθεατών, ρίχνει τίτλους τέλους τον ερχόμενο Ιούνιο. Η σειρά ολοκληρώνεται στη δεύτερη σεζόν της, το καλοκαίρι, περίοδο που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Αντρέα Γεωργίου με τον Alpha.

Οι συντελεστές του Τατουάζ, Αντρεάς Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου, μετά από συνάντηση με τους συντελεστές του σταθμού αποφάσισαν ότι η σειρά θα πρέπει να κατεβάσει αυλαία φέτος. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Γεωργίου ενημέρωσε τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς με ένα email…

Η εξέλιξη αυτή εξέπληξε πολλούς, καθώς λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει το σίριαλ, όλοι νόμιζαν ότι θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, οι συντελεστές είχαν άλλη άποψη και γράφουν τους τίτλους τέλους, ενώ το Τατουάζ διανύει την καλύτερή του περίοδο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, τα κάστινγκ που είχε κάνει ο Αντρέας Γεωργίου πρόσφατα, δεν αφορούσαν μόνο στο Τατουάζ αλλά και σε κάποιο άλλο σίριαλ που ενδεχομένως σχεδιάζει να κάνει. Οι δημιουργοί του σίριαλ φαίνεται ότι έχουν ήδη στο μυαλό τους το επόμενο βήμα.

Ο δημοσιογράφος, μετά από επικοινωνίες που είχε με τρία κανάλια, μετέφερε πως ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντρέα Γεωργίου στο κανάλι, το OPEN αφήνει το θέμα ανοιχτό και ο ΣΚΑΪ τονίζει πως θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Για την ώρα, βέβαια, προτεραιότητα παραμένει ο Alpha…