Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Έλενα Τσαβαλιά καλωσόρισε και αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές της, μέσα σε 4 μόλις μέρες που είναι ένα νέο ρεκόρ για το κανάλι. Η γνωστή ηθοποιός την Τρίτη 26 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα στο Open TV με την εκπομπή, «Μεσημεριάτικα».

Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο όμως η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Instagram ότι αποχωρεί από την εκπομπή, ευχαριστώντας τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, δεν είχε καταλάβει ότι η εκπομπή θα είχε τόσο πολύ εμπορικό χαρακτήρα.

Παρόλα αυτά, έχει κάνει ήδη κάποια γυρίσματα και έτσι λογικά μέχρι την Τρίτη τα «Μεσημεριάτικα» θα είναι κανονικά στις οθόνες μας.

Δείτε τις πρόσφατες αναρτήσεις της:

 
 
 
View this post on Instagram

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται...ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia) on

 
 
 
View this post on Instagram

Αθήνα με...χρώμα!!!!!!! ❤️ #athens #colors #graffiti #withfriends #blondehair

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia) on