Η EurolifeERB ήταν χορηγός στη φετινή διοργάνωση των «Βραβείων Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα βραβεία είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται ετησίως από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με στόχο να ενισχύει την εικόνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Συμμετέχοντας στη διοργάνωση, η Eurolife ERB αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξη του έργου του, για αναγνώριση και επιβράβευση των καινοτόμων ιδεών που αναβαθμίζουν τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας, καθώς και για ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών της χρονιάς.

Ως χορηγός, η EurolifeERB απένειμε το νεοσύστατο Βραβείο Κοινού στην εταιρεία Μικροζυθοποιΐα Κυκλάδων Τήνου «Αλέξανδρος Κουρής και ΣΙΑ ΟΕ», η οποία παράγει τη μπίρα ΝΗΣΟΣ. Το Βραβείο Κοινού προέκυψε μέσα από μια διαδραστική διαδικασία κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης και απονεμήθηκε στο τέλος της διοργάνωσης. Ο νικητής αναδείχθηκε κατόπιν ψηφοφορίας των παρευρισκόμενων, η οποία διενεργήθηκε μέσω tablet. Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να απαντήσουν σε ένα ερώτημα, επιλέγοντας την απάντηση της προτίμησής τους. Η ψηφοφορία διεξήχθη από ερευνητές της Focus Bari, οι οποίοι διαχειρίστηκαν ολόκληρη τη διαδικασία.

Το βραβείο απένειμε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της EurolifeERB, σημειώνοντας ότι «απόψε βραβεύουμε τους επαγγελματίες που έχουν καταφέρει να αντισταθούν στην κρίση και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, βασισμένοι στην καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ως EurolifeERB, ο θεσμός των βραβείων και όλες οι αξίες που αντιπροσωπεύει μας εκφράζουν απόλυτα, γι’ αυτό και μας τιμά ιδιαίτερα το ότι βρισκόμαστε εδώ απόψε, υποστηρίζοντας τους σκοπούς μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης».

 

Σχετικά με τον Όμιλο Eurolife ERB

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd., εταιρείας συμμετοχών που, μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και σε διαχείριση επενδύσεων. Ο Όμιλος Eurolife ERB μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata και τη Eurolife ERB Asigurari Generale. Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία, διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του. Ο Όμιλος Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών του κάθε χρόνο. Μέσα από το «+πράττουμε», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους, με ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις: (α) για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της, (β) για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, (γ) για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.