Η ευκαιρία για τον κλάδο του κρασιού και ο τζίρος που δεν υπερβαίνει την Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Το κρίσιμο σταυροδρόμι για τον ελληνικό αμπελώνα
Δυναμική πορεία αλλά και σοβαρές προκλήσεις για το κρασί στην Ελλάδα

Την καλύτερη φάση του φαίνεται να διανύει ο κλάδος του κρασιού στην Ελλάδα, με ισχυρή πρώτη ύλη, εξωστρεφή προσανατολισμό και σημαντικές εξαγωγικές προοπτικές για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, παρά τη δυναμική που καταγράφεται, οι προκλήσεις παραμένουν έντονες. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), Στέλλιος Μπουτάρης, ο συνολικός τζίρος του κλάδου εξακολουθεί να είναι χαμηλότερος από τα 315 εκατ. ευρώ που κατέγραψε – χωρίς τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης – η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, παραγωγός των Heineken, Amstel, Άλφα και Μάμος.
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το πρώτο εργοστάσιο οργανικών φωτοβολταϊκών 3ης γενιάς παγκοσμίως το 2026
Διαβάστε τη συνέχεια στο powergame.gr
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το πρώτο εργοστάσιο οργανικών φωτοβολταϊκών 3ης γενιάς παγκοσμίως το 2026
Διαβάστε τη συνέχεια στο powergame.gr