Χρηματιστήριο: Στις 1.989,92 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών - Οριακή άνοδος 0,04%
Φλερτάρει με τις 2.000 μονάδες
Με ήπιους τόνους κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης

Ήπιες ανοδικές τάσεις σημειώνουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής (18/07) συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών,οι οποίες παρουσιάζονται επιφυλακτικές για τις εξελίξεις στο μέτωπο των δασμών και των επιπτώσεων τους στον πληθωρισμό.
Διαβάστε: MSCI: Η ελληνική αγορά έχει σημειώσει πρόοδο, πιθανή αναβάθμιση του χρηματιστηρίου - Ποια είναι τα θετικά στοιχεία
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Lamda Development (+1,22%), της Τιτάν (+1,20%), της Aegean (+0,95%) και της Elvalhalcor (+0,94%). Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΔΑΑ (-0,33%) και της Μυτιληναίος (-0,19%). Ανοδικά κινούνται 54 μετοχές, 21 πτωτικά και 19 παραμένουν σταθερές. Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Space Hellas (+11,21%) και Κυριακούλης (+8,85%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Προοδευτική (-6,60%) και MIG (-3,56%).
Διαβάστε: MSCI: Η ελληνική αγορά έχει σημειώσει πρόοδο, πιθανή αναβάθμιση του χρηματιστηρίου - Ποια είναι τα θετικά στοιχεία
Χρηματιστήριο: Στις 1.989,92 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών
Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.989,92 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,40%. Την ίδια ώρα, η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 17,85 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,40%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,47%.Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Lamda Development (+1,22%), της Τιτάν (+1,20%), της Aegean (+0,95%) και της Elvalhalcor (+0,94%). Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΔΑΑ (-0,33%) και της Μυτιληναίος (-0,19%). Ανοδικά κινούνται 54 μετοχές, 21 πτωτικά και 19 παραμένουν σταθερές. Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Space Hellas (+11,21%) και Κυριακούλης (+8,85%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Προοδευτική (-6,60%) και MIG (-3,56%).