Καββαθάς στα Παραπολιτικά 90,1: "Το 50% των νοικοκυριών και πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης" (Ηχητικό)
Συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 για το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά και και την προστασία της επαγγελματικής στέγης
«Πρέπει να ανοίξουμε το θέμα της επαγγελματικής στέγης, πρέπει η προστασία της επαγγελματικής στέγης να αυξηθεί στα 8-9 χρόνια», δήλωσε ο Γιώργος Καββαθάς στα Παραπολιτικά 90,1, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά.
Συμπλήρωσε δε ότι: «Το 50% των νοικοκυριών και πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης δηλαδή μειώνουν βασικές ανάγκες τους για παράδειγμα μεταθέτουν για το μέλλον απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που έχει να κάνει με την υγεία και την ανθρώπινή αξιοπρέπεια για μένα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης».
Καββαθάς στα Παραπολιτικά 90,1: "Το 50% των νοικοκυριών και πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης"
Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) μίλησε στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη και με αφορμή την ετήσια έκθεση της ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα και τις δαπάνες διαβίωσης των νοικοκυριών το 2025 τόνισε: «Το 54% χρειάζεται να κάνει περικοπές για να μπορέσει να βγάλει το μήνα, το 27% λέει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και μόνο το 6% δηλώνει ότι ζει άνετα».Συμπλήρωσε δε ότι: «Το 50% των νοικοκυριών και πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης δηλαδή μειώνουν βασικές ανάγκες τους για παράδειγμα μεταθέτουν για το μέλλον απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που έχει να κάνει με την υγεία και την ανθρώπινή αξιοπρέπεια για μένα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης».
En