Τον Γιώργο Κίτσιο επέλεξαν οι εκλέκτορες της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής, στις σημερινές εκλογές.

Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών στη Μαγνησία, ενώ ο κ. Κίτσιος εξελέγη με σημαντική διαφορά έναντι του έτερου υποψήφιου, Δημοσθένη Νταόπουλου.

Οι κάλπες έκλεισαν οριστικά στις 7 το απόγευμα. Από τους 101 εκλέκτορες της Μαγνησίας, προσήλθαν για να ψηφίσουν οι 88.

Βρέθηκαν 87 ψήφοι και μόνο μία λευκή.

Ο κ. Κίτσιος έλαβε 56 ψήφους και ο κ. Νταόπουλος 31, ενώ δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα και η διαδικασία εξελίχθη ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, διετέλεσε στη θέση αυτή από το Μάιο του 2012, οπότε παραιτήθηκε ο τέως πρόεδρος, Δημήτρης Κολυνδρίνης.

Σε δηλώσεις του μετά την εκλογή του, ο κ. Κίτσιος, ανέφερε ότι προτεραιότητα για τη ΝΟΔΕ θα είναι να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών και να τα προωθεί στην κεντρική διοίκηση, με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις.

 «Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, αφού είμαστε κι εμείς μέλη της. Δεν είμαστε ξεκομμένοι από την κοινωνία ούτε αδιαφορούμε για τα προβλήματά της. Προσπαθούμε, με κάθε τρόπο, να τα μεταφέρουμε στην κυβέρνηση για να λυθούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κίτσιος.

Από τη δική του την πλευρά, ο κ. Νταόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους εκλέκτορες της ΝΟΔΕ που προσήλθαν για να ψηφίσουν και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή πορεία στον κ. Κίτσιο.