Ένα κέντρο στο οποίο σημειώθηκε το αδιαχώρητο, κάποιες ενδιαφέρουσες παρέες, σχόλια, «καρφιά» και ατάκες σε μια βραδιά που τα είχε όλα, εκτός από την ξεκάθαρη είδηση.

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν με αγωνία τηn εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του Κώστα Τζανακούλη, όπως αποδείχθηκε όμως, μάλλον ο δήμαρχος Λαρισαίων την περίμενε περισσότερο απ’ όλους, έστω και αν δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Πολλά «καρφιά»

Κι’ αυτό γιατί όπως φάνηκε από την ομιλία του –και ειδικά από τον τόνο της- ο Τζανακούλης ήθελε να απαντήσει στους υποψήφιους δημάρχους και μάλιστα με τόνο επιθετικό και πολλά καρφιά:

«Εγώ δεν χρειάζεται να τρέχω στα ΚΤΕΛ για να συναντηθώ με τη διοίκηση. Τους έχω στο γραφείο μου γιατί είναι συνεργάτες μου. Όπως και όλοι οι κλάδοι της πόλης…» 

«Κάποιοι φαίνεται πως δεν ζουν σ’ αυτή την πόλη. Γι’ αυτό και τους γράφουν τις ομιλίες τεχνοκράτες των Αθηνών με αποτέλεσμα να τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα…» 

«Φτάσανε στο σημείο να πουν πως θα λύσουν την ανεργία! Μα αν μπορεί να το κάνει πρέπει να γίνει Πρωθυπουργός και όχι Δήμαρχος…» «Εμείς δεν το παίξαμε ποτέ τζάμπα μάγκες…» 

Το κορυφαίο όλων

Το κορυφαίο της ομιλίας Τζανακούλη όμως ήταν όταν αναφέρθηκε στο πρόβλημα των αστέγων:

«Στη Λάρισα υπάρχουν μόνο 2 άστεγοι και αυτούς τους ξέρω με τα μικρά τους ονόματα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτούς, γιατί είναι άστεγοι εκ πεποιθήσεως»