Με σχεδόν δύο εκατομμύρια παιδιά να ταξιδεύουν με τις πτήσεις της Air France κάθε χρόνο, η εταιρία φρόντιζε ανέκαθεν για την ευημερία των οικογενειών που ταξιδεύουν με παιδιά. Πρόσφατα παρουσίασε τα νέα προϊόντα της για τους νεαρούς ταξιδιώτες.

Μετατρέποντας το ταξίδι σε έναν κόσμο φαντασίας

Σε όλες τις καμπίνες στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Air France, τα παιδιά παίρνουν τώρα ένα νέο κιτ ψυχαγωγίας από το πλήρωμα για να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και στη συνέχεια στο σπίτι, με ευφάνταστα παιχνίδια ρόλων. Στο εσωτερικό του θα βρουν μια μικρή φιγούρα με ένα σκυλάκι να κρατά βαλίτσα, ένα αεροπλάνο με τα χρώματα της αεροπορικής εταιρείας, ένα παζλ που απεικονίζει αεροδιάδρομο, ένα βιβλίο δραστηριοτήτων και χρωματιστά μολύβια. Το κουτί όταν ανοίγει αποκαλύπτει ένα γαλλικό αρτοποιείο με τη φιγούρα να φορά μια ναυτική μπλούζα - συμβολικές αναφορές και οι δύο στη Γαλλία.

Το νέο αυτό κιτ προσφέρεται σε όλους τους νεαρούς ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του σέρβις γευμάτων της πτήσης. Το παιδικό μενού αποτελείται αποκλειστικά από βιολογικά προϊόντα στις πτήσεις που αναχωρούν από το Παρίσι και προσφέρεται αυτόματα σε παιδιά ηλικίας από 2 έως 6 ετών. Για παιδιά άνω των 6 ετών, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν το παιδικό μενού χωρίς χρέωση έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Στα πλαίσια μιας φιλικής προς το περιβάλλον προσέγγισης, το παιδικό κιτ δεν περιέχει τίποτα πλαστικό. Κάθε είδος είναι κατασκευασμένο από ξύλο FSC (που έχει εξασφαλιστεί από δάση με βιώσιμη διαχείριση) ή από ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι.

Kids_Kit_1__Air_France
Baby_Kit_1__Air_France

Απόλυτη καλοπέραση για τα βρέφη

Η Air France προσφέρει επίσης νέα προϊόντα για οικογένειες που ταξιδεύουν με βρέφη ηλικίας κάτω των δύο ετών. Σε όλες τις καμπίνες στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Air France, οι επιβάτες λαμβάνουν ένα υπέροχο κιτ από χαρτί κραφτ που περιέχει ένα σκυλάκι αγκαλιάς, κατασκευασμένο από επαναχρησιμοποιούμενα και ανακυκλώσιμα απαλά υλικά. Στις καμπίνες La Première, Business και Premium Economy το κιτ αυτό συνοδεύεται από μια όμορφη θήκη στα χρώματα της Air France και προϊόν βρεφικής περιποίησης με πιστοποιημένο βιολογικό ιαματικό νερό Castéra που παράγεται στη Γαλλία.

Η Air France κάνει τα ταξίδια διακοπών διασκεδαστικά

Kαθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, η Air France προσφέρει και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους νεαρούς επιβάτες της. Εκτός από ειδικά γεύματα και τα κιτ των δραστηριοτήτων, οι μικροί ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τα ειδικά επιλεγμένα προγράμματα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνουν μουσική, κινούμενα σχέδια καθώς και εισαγωγή στον διαλογισμό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κατεβάσετε μια επιλογή από 16 παιδικά περιοδικά από την εφαρμογή Air France Play.