Αύριο Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 13:00 από το Κοιμητήριο Ζωγράφου θα γίνει η κηδεία της Έρρικα Μπρόγιερ, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατo 5 Ιανουαρίου σε ηλικία 77 ετών.

Η πρώτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά βρισκόταν στην Εντατική, όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έπειτα από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η χορεύτρια και τραγουδίστρια είχε επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα πριν από λίγο καιρό, παίζοντας στη θεατρική μεταφορά της «Παριζιάνας», όμως στις 8 Δεκεμβρίου ο παραγωγός του μιούζικαλ, Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε ανακοίνωσει ότι θα απουσίαζε από τη θέση της.

«Αυτό που θυμάμαι από τη μητέρα μου πάρα πολύ έντονα ως παιδί είναι ότι ήμασταν συνέχεια μαζί. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι δεν πόνεσε καθόλου, οι τελευταίες της μέρες, που βέβαια δεν ξέραμε ότι είναι τελευταίες, ήταν με πολύ γέλιο» είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 η κόρη της Σάντρα Βουτσά.

Γιατί δεν θα πάει στην κηδεία ο Κώστας Βουτσάς
Ο Κώστας Βουτσάς συγκλονισμένος από τον θάνατο της πρώην συζύγου του, μίλησε πριν λίγες μέρες στην κάμερα πρωινής εκπομπής και αποκάλυψε για ποιον λόγο δε θα πάει στην κηδεία της Έρρικα Μπρόγιερ.

«Η Έρρικα αρρώστησε ξαφνικά και έφυγε. Η γλυκιά μου η γυναίκα. Κρίμα τη χάσαμε. Δε θα πάω στην κηδεία της, όχι. Δεν πάω σε κηδείες. Μόνο σε μία θα πάω. Στη δική μου» είπε, μεταξύ άλλων.