Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 75 ετών, άφησε ο Γιώργος Κοτανίδης. Η είδηση προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα και νοσηλευόταν στην εντατική.

Μόλις λίγους μήνες πριν, είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στην οποία είχε μιλησει για όλους και για όλα...

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για την αγάπη του στο θέατρο και την επιλογή του να λέει πάντα ξεκάθαρα την γνώμη του και να  συμμετέχει στα κοινά αφού όπως είχε πει χαρακτηριστικά ήταν «πολιτικό ζώον από μικρός».

«Πάντα με ενδιαφέρει η πολιτική σαν πολίτη. Πολιτικοποιήθηκα όταν βρέθηκα έφηβος ακόμη, μπροστά στην δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Όταν ήμουν είκοσι, έγινε η δικτατορία και αγωνίστηκα εναντίον της με όλες μου τις δυνάμεις με όλες τις συνέπειες. Τώρα πια με απογοητεύει η λάθος αντίδραση στην κρίση και η άρνηση να παραδεχτούμε τα δικά μας λάθη. Με θλίβει το ότι οι πολιτικοί μας έριξαν όλη την ευθύνη στους ξένους και κάλυψαν τα δικά τους και τα δικά μας λάθη. Αν αρνείσαι να δεις τα λάθη σου, δεν τα διορθώνεις» είχε πει. 


    Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ εδώ

67460189_10216407571396260_8068477879538679808_n_2