Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 3 Απριλίου στον Ρ/Σ Αθήνα 984 και δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κρίση του κοροναϊού, τις προσπάθειες της Ελλάδας. Ακόμη, αποκάλυψε τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο την περίοδο της καραντίνας.

Σχολιάζοντας το τραγούδι της «Δυνατά» είπε ότι «μιλάει για τις πιθανότητες που έχουμε να μας πλησιάσει η ευτυχία πιο πολύ..»

Για το πως βιώνει την περίοδο της καραντίνας είπε: «Είμαι καλά, κλεισμένη στο σπίτι εδώ και είκοσι μέρες, παρακολουθώ τον κ. Τσιόδρα και είμαι σε συντονισμό με ότι κάνουν όλοι οι Έλληνες, τουλάχιστον το μεγαλύτερο ποσοστό...»

Όσο για το πώς διαχειρίζεται την όλη κατάσταση και για το πως περνούν οι ώρες ανέφερε ότι δεν έχει συναντήσει καμιά δυσκολία σε αυτό, καθώς περνά τον χρόνο της είτε με διαβάζοντας βιβλία είτε βλέποντας ταινίες. «Ακόμη και με κουβέντες τηλεφωνικές η ήμερα περνάει».

«ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ... ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ....»
Η Ελεθερία Αρβανιτάκη έχει τραγουδήσει το «Ζωή κλεμμένη». Αφορμή για να ρωτηθεί αν πιστεύει ότι ο κοροναϊός μας έχει κλέψει την ζωή, και απάντησε ότι « εννοείτε ότι μας έχει κλέψει την ζωή διότι δεν ζούμε φυσιολογικά αυτή την στιγμή και απ΄ ότι φαίνεται θα αργήσουμε λιγάκι ακόμα, και ναι, μας έχει κλέψει την καθημερινότητα, τους φίλους μας, τις παρέες μας, τις εξόδους μας, την δουλειά μας..»

Στην ερώτηση τι της λείπει περισσότερο απάντησε: «Περισσότερο μου λείπει η σκηνή...»

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
Τέλος, για το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας σημείωσε ότι:

«Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να ακολουθήσουμε πολύ αυστηρά αυτό που μας επιβάλλεται. Νομίζω ότι όλα μετά θα πάνε καλά. Η Ελλάδα ήδη βρίσκεται σε καλή τροχιά με τα λιγότερα κρούσματα τα οποία υπάρχουνε και σε θανάτους και σε ασθενείς, και υπάρχει μια μικρή αισιοδοξία».

Αλλωστε, και η ίδια πιστεύει πως είμαστε μια χώρα που τα έχουμε καταφέρει.
«Έχουμε χρόνο μπροστά και δυσκολίες για το Απρίλιο, απ' ότι λένε, αλλά θα ξεπεραστούν όλα πολύ σύντομα. Να ξανά δούμε την ενέργειά μας να φουντώνει και την αισιοδοξία μας να ανυψώνεται. Μένουμε σπίτι και σκεφτόμαστε φωτεινά».