Στις 18 Απριλίου, ετοιμάσου για το «One World: Together At Home», ένα άλλο παγκόσμιο online event, στο οποίο διάσημοι από όλο τον κόσμο θα τραγουδήσουν για την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα η Lady Gaga επιμελείται την online live συναυλία, «One World: Together At Home», η οποία γίνεται για την υποστήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης για τον COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και για να τιμήσουν τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην online συναυλία εκτός από την Lady Gaga θα λάβουν μέρος η Billie Eilish με τον αδελφό της Finneas, η Lizzo, ο J Balvin, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney, ο Billie Joe Armstrong των Green Day, η Alanis Morissette, ο Burna Boy, ο Andrea Bocelli, ο Chris Martin των Coldplay, ο Eddie Vedder των Pearl Jam, ο Elton John, ο John Legend, η Kacey Musgraves, ο Keith Urban και ο Κινέζος πιανίστας Lang Lang.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

👑 @DinahJane wants you to stay home, wash your hands, practice social distancing, and take action to support the @WHO’s response efforts to combat #COVID19. Learn how you can join the fight for global health at globalcitizen.org/togetherathome.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Global Citizen (@glblctzn) στις


Οι οικοδεσπότες της συναυλίας θα είναι οι Αμερικάνοι παρουσιαστές Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert, και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια ABC, CBS και NBC, καθώς και με online streaming στις 18 Απριλίου, 3 π.μ. ώρα Ελλάδος, όπως αναφέρει ο theguardian.com.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you, @JamesBayMusic (*bae) for lending your voice to the fight against #COVID19. We can all take action #TogetherAtHome to support the @WHO and global response efforts to the coronavirus 👉 globalcitizen.org/coronavirus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Global Citizen (@glblctzn) στις


Στις 19 Απριλίου, το βρετανικό κανάλι, BBC One, θα παρουσιάσει την δική του εκδοχή με διάφορους Βρετανούς καλλιτέχνες και διάσημους όπως τους David Beckham, Idris και Sabrina Elba, Kerry Washington, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και μέλη της παραγωγής από το Sesame Street.


Ο Π.Ο.Υ. και η πλατφόρμα κοινωνικής δράσης, Global Citizen, συνεργάζονται για την παραγωγή της συναυλίας. Το Together at Home, που ξεκίνησε μόλις τον περασμένο μήνα, παρουσίαζε homemade συναυλίες από καλλιτέχνες που είναι στην απομόνωση (Shawn Mendes, Camila Cabello και Rufus Wainwright). Μέχρι στιγμής, η Lady Gaga φαίνεται να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό για την καταπολέμηση του COVID-19 (35. εκατ. δολάρια), μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@JonBatiste showed his commitment to tackling some of the world’s biggest challenges when he took the stage at the 2019 Global Citizen Festival ⭕ Now, he’s showing how we can protect global health just by staying #TogetherAtHome 👉 globalcitizen.org/coronavirus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Global Citizen (@glblctzn) στις


Ο γενικός διευθυντής του Π.Ο.Υ., Δρ. Adhanom Ghebreyesus, αναφέρει ότι: “Μπορεί να χρειάζεται να μείνουμε χωριστά για λίγο καιρό, αλλά μπορούμε ακόμα να συγκεντρωνόμαστε, εικονικά, για να απολαύσουμε υπέροχη μουσική. Η συναυλία «One World: Together at Home» αποτελεί μια ισχυρή παράσταση αλληλεγγύης ενάντια σε μια κοινή απειλή.”






Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You’ll be needing stitches after watching @ShawnMendes and @camila_cabello perform #TogetherAtHome 😍 Now’s your chance to step up for global health by taking action against #COVID19 👉 globalcitizen.org/coronavirus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Global Citizen (@glblctzn) στις