Στην μουσική παράσταση, που έχει τον τίτλο «Ποιητές.mp3», οι σημαντικότεροι Έλληνες ποιητές, φωτίζονται και πάλι μέσα από τη φρέσκια ενορχηστρωτική ματιά του νέου τραγουδοποιού, σε μια δίωρη οπτικοακουστική συναυλία.


Πλήκτρα, ηλεκτρική και κλασική κιθάρα, βιολί, μαντολίνο και τύμπανα, πειραματίζονται πάνω σε γνωστά μελοποιημένα ποιήματα, από τον Ελύτη, τον Καρυωτάκη, τον Καβάφη, το Γκάτσο, τον Ελευθερίου, την Νικολακοπούλου, μέχρι τους λαϊκούς ποιητές, το Βίρβο, τον Παπαδόπουλο και την Παπαγιαννοπούλου.


Τα σημαντικά ποιήματα, οι ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και το πρωτότυπο Video Art, δίνουν την σκυτάλη στην αμεσότητα των αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών και η οπτικοακουστική ατμόσφαιρα μετατρέπεται σε ελληνική γιορτή!


Χαρακτηριστικές στιγμές, το νέο Digital Single «Παιδί», που κυκλοφορεί από τη Μικρή Άρκτο, οι βραβευμένοι «Αιρετικοί» των Γιάννη Μαθέ και Μάνου Σαγκρή, αλλά και το «Όμορφη και παράξενη πατρίδα», το «Κοιμήσου Περσεφόνη», ο «Τσάμικος», το «Είμ’ αητός χωρίς φτερά», οι «Ελεύθεροι κι ωραίοι».