Ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Το Generations: A Family Festival, θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαΐου και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια μαζί με ένα μοναδικό DJ set από τον Daddy G των Massive Attack και τον Andy Smith των Portishead.


Ένα φεστιβάλ κάπως διαφορετικό από αυτά που ξέραμε, καθώς συνδυάζει πράγματα που, αντί να απευθύνονται μόνο σε ενήλικές ή μόνο σε παιδιά, απευθύνονται σε όλους. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 17:00 και μέχρι τις 23:00 θα λάβουν χώρα μαθήματα τσίρκου για γονείς και παιδιά, δημιουργικά εργαστήρια με μουσική, εξερεύνηση και ζωγραφική και DJ set από δυο από τις επιδραστικότερες φιγούρες στο χώρο της Βρετανικής μουσικής σκηνής.


Τo lineup του live stage συμπληρώνουν οι Wolfy Funk Project ενώ στα booths γνωστοί DJ από την Ελλάδα και το εξωτερικό (όπως οι Supersan, Wubdise, DJ Booker κ.α.) θα δίνουν το ρυθμό από νωρίς.


Στα μαθήματα τσίρκου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές αρχές των ζογκλερικών, εναέρια ακροβατική κούνια (trapeze), μπάλα ισορροπίας (walking globe), ακροβατικά εδάφους και πολλά άλλα, ενώ δρώμενα, εργαστήρια και εκπλήξεις σε διάφορα σημεία του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος περιμένουν τους επισκέπτες να τα ανακαλύψουν και να συμμετάσχουν.