Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του β΄ γύρου στην Άρτα, ανάμεσα στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και την εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αρταίων Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών, η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια μόλις είδε την κυρία Γεροβασίλη εξερράγη και άρχισε να φωνάζει: «Δεν με στήριξες, τι θες εδώ;» αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί μεταξύ κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα ότι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν εργάστηκε για την εκλογή της υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιας δημάρχου.

Στο επεισόδιο μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια ενεπλάκη κατά τις ίδιες πληροφορίες και ο σύζυγος της υποψήφιας δημάρχου, ο οποίος πέταξε αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω σε ένα τραπέζι και πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος της υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή άρθρου: kalpi19.gr