Συνοδευόμενη από τον προσωπικό της φίλο, και υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ στη Βοιωτία, Γιάννη Καράμπελα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης την περιοχή της Θήβας όπου συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς, αγρότες, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες, καταγράφοντας τα προβλήματα τους.




Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν και το μείζον πρόβλημα των κατοίκων της Θήβας, η ανομία και η ανασφάλεια που επικρατεί στην “γέφυρα του τρόμου” όπως την αποκαλούν, ένα σημείο όπου καθημερινά καταγράφονται επιθέσεις και ληστείες ενώ πλέον ελάχιστοι βρίσκουν το θάρος να περάσουν πεζοί από την περιοχή.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συζήτησε επίσης θέματα της προεκλογικής οργάνωσης και δράσης με στόχο να πειστούν οι πολίτες να μην απέχουν από τις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή αλλά και να προσεγγίσουν τους αναποφάσιστους που βρίσκονται κοντά στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Γιάννης με έχει ενημερώσει πλήρως για την κατάσταση στην Βοιωτία και ξέρω από πρώτο χέρι, πόσο πολύ θέλει να ξαναδεί ανοιχτά καταστήματα και μια αγορά να δουλεύει ρολόι», είπε για τον Γιάννη Καράμπελα στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ανανέωσε δε το ραντεβού της με τους πολίτες της Βοιωτίας, με την ευχή στην επόμενη επίσκεψή της να συναντήσει χαμογελαστά πρόσωπα: «Ελπίζω όταν ξανάρθω να μην έχετε κανένα πρόβλημα να κυκλοφορείτε ελεύθερα στην γέφυρα της Θήβας και να κάνουμε μαζί μια βόλτα μπροστά από τα καινούργια».


Πηγή:kalpi19.gr