Έκλεψε την παράσταση κατά την ορκωμοσία της Βουλής η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου που εμφανίστηκε με φουσκωμένη την κοιλίτσα στα έδρανα της Βουλής. Η όμορφη και δυναμική νέα βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης, αν και έγκυος στον 8 μήνα έκανε την παρθενική της εμφάνιση στη Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών.

4855675_2


Η Άννα Ευθυμίου είναι μια από τις 61 βουλευτίνες που ορκίζεται σήμερα και φαίνεται αποφασισμένη να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στους ψηφοφόρους της κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας ότι δεν θα τους εγκαταλείψει μετά τις εκλογές.
4855684


Η βουλευτής της ΝΔ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή της είναι από τα Γρεβενά. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ και από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ. Ήταν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

4855676_2


Παρόλη την εκλογή της παραμένει μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο ενώ η οικογένεια της παραμένει σημαντική προτεραιότητα στην ζωή της. Είναι παντρεμένη και έχει ήδη ένα γιο 6 χρονών ενώ τώρα… κουβαλάει αναμένει με πολύ μεγάλη χαρά το νέο μέλος της οικογένειας της, την κορούλα της η οποία σύντομα θα γεννηθεί.