Στην Κύπρο, η πρώτη επίσημη επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στο εξωτερικό ως Πρώτη Κυρία συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν λείπει από το πλευρό του πρωθυπουργού στις σημαντικές στιγμές, ενώ σε όλες τους τις κοινές εμφανίσεις μαγνητίζει τα βλέμματα με την κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ της.

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας έλαμπε δίπλα στον πρωθυπουργό, ενώ οι κομψές και εκλεπτυσμένες στιλιστικές της επιλογές για την διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες.
4864124

Η Μαρέβα επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το δημαρχείο Λευκωσίας που βρίσκεται δίπλα στην Πράσινη Γραμμή. Συνοδευόμενη από την σύζυγο του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, ξεναγήθηκαν μαζί στο νέο δημαρχείο της πόλης, ενώ το βράδυ παρέστη μαζί με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού.
Στο επίσημο δείπνο η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε αέρινο maxi λαδί off shoulder φόρεμα με κομψά κοψίματα, και λευκές τιράντες, το οποία συνδύασε υπέροχα με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και μαύρη εσάρπα.

Εξίσου προσεγμένο και εντυπωσιακό ήταν το σύνολο που επέλεξε η Μαρέβα Μητσοτάκη kατά την επίσκεψή της στο ημαρχείο της Λευκωσίας επέλεξε να φορέσει ένα λευκό λινό παντελόνι και ένα λευκό τοπ συνδυασμένα με ένα μακρύ χακί σακάκι.
4863747_2

Τις εντυπώσεις έκλεψε επί προσθέτως η εμφάνιση της συζύγου του πρωθυπουργού στη συνάντηση που είχε το πρωθυπουργικό ζεύγος με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’, όπου η Πρώτη Κυρία εντυπωσίασε επιλέγοντας έναν σικ κοστούμι σε γκρι απόχρωση, συνδυασμένο άρτια με ένα λευκό πουκάμισο, τα αγαπημένα της μαύρα πέδιλα και κοκάλινα μαύρα γυαλιά οράσεως.
5d4027a6c0bab__1_