Δείπνο στην οικία της στη Βούλα παραχώρησε, το βράδυ της Τρίτης, στους βουλευτές και στα στελέχη του κόμματός της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Το «παρών» έδωσε όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης καθώς και στενοί συνεργάτες της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, όπως ο διευθυντής του πολιτικού της γραφείου Μανώλης Όθωνας. 

Οι βουλευτές κάθισαν μαζί σε τρία διαφορετικά τραπέζια, με εξαίρεση τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος κάθισε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και την Τόνια Αντωνίου.

Οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες, το λευκό και κόκκινο κρασί έρρε άφθονο, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και στον ρόλο της οικοδέσποινας.

Για παράδειγμα, το μενού περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, γύρο, κατσικάκι, μπριζόλες, ριζότο, κριθαρότο και πολλές ελληνικές σαλάτες.

Μετά το φαγητό προσφέρθηκαν δύο πεντανόστιμα μιλφέιγ που είχαν αγοράσει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο Γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Κεγκέρογλου, αλλά και μιλφέιγ που είχαν πάει βουλευτές του κόμματος.

Η βραδιά έκλεισε με δύο χωνευτικά ποτά, ρακί και μαστίχα.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό μεταξύ των προσκεκλημένων, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. 

Βέβαια, υπήρξε "πλούσια" συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ ένα θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν η αλλαγή του εκλογικού νόμου που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή