Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των προσώπων που θα αναλάβουν θέσεις - «κλειδιά» στον Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας θα οριστεί ο υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης Κυριάκος Κυριάκος, ενώ θα δημιουργηθεί και θέση αν. εκπρόσωπου Τύπου, που θα ειναι το μέλος της ΚΠΕ του κόμματος Παναγιώτης Βλάχος, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές έδωσε τη μάχη του σταυρού στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών.

Και οι δύο είναι νέα, φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα και αναμένεται να αναλάβουν ενεργό ρόλο στον επικοινωνιακό σχεδιασμό του κόμματος και στην προώθηση των θέσεων του κόμματος στα Μέσα Ενημέρωσης.

Θεωρείται ως αυτονόητο ότι θα μετέχουν στον «πρωινό καφέ», που λειτουργεί υπό τον συντονισμό του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη, όπου σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, όπως με τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Όθωνα, τον Χρήστο Πρωτόπαππα, τον νέο Γραμματέα Οργανωτικού Στέφανο Παραστατίδη, τον Χρήστο Ασπιώτη, τον διευθυντή της ΚΟ Δημήτρη Μάτζιο και τα μέλη του του επικοινωνακού επιτελείου Νίκο Βοσδογάνη και ο Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, θα χαράζουν την επικοινωνιακή γραμμή του κόμματος.