Αλλαγή σκυτάλης αναμένεται στον Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, όπου επί σειρά ετών ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, καθήκοντα νέου Γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος αναμένεται να αναλάβει ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βλάχος.

Η ανακοίνωση μάλιστα του Κινήματος Αλλαγής για την πλήρωση της θέσης αναμένεται εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βλάχος



Ο Παναγιώτης Βλάχος γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

Έχει σπουδάσει Νομικά, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα (Νομική Σχολή ΕΚΠΑ), στο Ηνωμένο Βασίλειο (LSE) και στις Η.Π.Α (Harvard Kennedy School).

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, σύμβουλος πολιτικής και πολιτικής επικοινωνίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ενώ έχει συνεργαστεί με εταιρίες, πολιτικά κόμματα, υπουργεία, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, ερευνητικά ινστιτούτα, το Κοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επιχειρηματικές ενώσεις (ΣΕΒ, ΒΕΑ).

Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος δημόσιας πολιτικής, εταιρικής και πολιτικής επικοινωνίας και καινοτομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι υπεύθυνος προγραμμάτων του Ινστιτούτου για την Τοπική Διακυβέρνηση και την Καινοτομία στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου, συνιδρυτής της πρωτοβουλίας Vouliwatch για την κοινοβουλευτική διαφάνεια.

Το 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το Ποτάμι, ωστόσο, στη συνέχεια διαφώνησε με την απόφαση του Σταύρου θεοδωράκη να αποχωρήσει από τον νέο φορέα της Κεντροαριαστεράς και παρέμεινε στο Κίνημα Αλλαγης.

Από το 2019 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ενώ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ήταν υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών.