Δείπνο στην οικία Μητσοτάκη απόλαυσε την Τετάρτη το βράδυ το ζεύγος Νίκου και Αντρης (Αντρούλας) Αναστασιάδη. Το δείπνο ήταν λιτό, αλλά η συζήτηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Και ξέρετε γιατί; Επειδή οι κ.κ. Μητσοτάκης και Αναστασιάδης συμφώνησαν ότι θα συζητήσουν τα πάντα πλην των πολιτικών εξελίξεων, όπως π.χ. συζήτησαν για τις ομορφιές της Κύπρου και της Ελλάδας, για τα ταξίδια που έκαναν, για τους ηγέτες που γνώρισαν (τους πιο πολλούς βεβαίως γνώρισε ο Κύπριος Πρόεδρος), για ποδόσφαιρο (ευρωπαϊκό), για μπάσκετ (NBA),

Το εντυπωσιακό όμως αυτής της συνάντησης ήταν πώς κατάφερε ο πρόεδρος Αναστασιάδης να μην καπνίσει στην οικία Μητσοτάκη, αφού καπνίζει ακόμη και στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια (μαζί με τον Γιούνκερ).

Όπως όμως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, ένας εκ των συνεργατών του Έλληνα Πρωθυπουργού απέκλεισε το ενδεχόμενο οκ Αναστασιάδης να είχε καπνίσει στο σπίτι του κ Μητσοτάκη, ενώ δεύτερος συνεργάτης τονίζει πως στο σπίτι του Πρωθυπουργού μπορεί να μην κάπνισε στο Μαξίμου, όμως του επιτρέπεται να καπνίσει κανένα… Iqos.