Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη θα συναντηθεί η Φώφη Γεννηματά, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 23 και 24 Νοεμβρίου.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο γραφείο που διατηρεί ο Κώστας Σημίτης στη Βουλή και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει προκειμένου η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να ενημερώσει τον πρώην πρωθυπουργο για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και να τον προσκαλέσει επισήμως στο συνέδριο του κόμματος που ξεκινάει τις εργασίες του το Σάββατο.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί ιδιόχειρη επιστολή της Φώφη Γεννηματά προς τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο, με την οποία τους προσκαλούσε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. 

Η πρόσκληση στον Κώστα Σημίτη δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, σε αντίθεση με τις προσκλήσεις που αφορούν τους υπόλοιπους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, όπως τον Ευάγγελο Βενιζέλο που κρατά αποστάσεις από το χώρο μετά την εκπαραθύρωσή του από το ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής και τον Γιώργο Παπανδρέου που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ για να ιδρύσει το δικό του κόμμα, το ΚΙΔΗΣΟ.

Η απάντηση του Κώστα Σημίτη στην πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός δέχεται αντικρουόμενες εισηγήσεις σχετικά με την παρουσία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.