Το σύνολο της Πολιτικής και Πολιτειακής ηγεσίας της χώρας αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά. Το παρών στην εξόδιο ακολουθία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Μητρόπολη Αθηνών έδωσαν μεταξύ άλλων:

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης (σ.σ.: με τη σύζυγό του Δάφνη), Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Λουκάς Παπαδήμος. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο γραμματέας του ΜεΡΑ 25 Γιάννης Βαρουφάκης, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και την κόρη της Αλεξία Μπακογιάννη, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Νίκος Βούτσης, Απόστολος Κακλαμάνης και Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, o πρώην Επίτροπος της Ελλάδος στην ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, οι υφυπουργοί Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και Πάνος Τσακλόγλου, ο πρώην υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιάννης Μαστρογεωργίου.
5411642
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, οι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ευάγγελος Αποστολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Γιώργος Κατρούγκαλος, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα.

Και βεβαίως σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα και το σύνολο των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, ιστορικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ,  μεταξύ αυτών ο Κώστας Λαλιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Θανάσης Τσούρας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, οι γιοι του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκος και Ανδρίκος Παπανδρέου, ο επικεφαλής της κίνησης "Ανανεωτική Αριστερά" Θόδωρος Μαργαρίτης, όπως και οι πρώην υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Μανιάτης, Λούκα Κατσέλη, Γιάννος Παπαντωνίου, Γιώργος Κουτρουμάνης κ.α.