Στην τελετή παρασημοφόρησης του Γιώργου Αρχιμανδρίτη από τον Πρέσβη της Γαλλίας στην πρεσβευτική κατοικία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, παρέστη η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, Patrick Maisonnave, απένειμε τα διάσημα του Αξιωματούχου Γραμμάτων και Τεχνών, στον κ. Γιώργο Αρχιμανδρίτη, ο οποίος είναι διδάκτωρ Συγκριτικής Γραμματολογίας της Σορβόννης και έχει τιμηθεί από τη Γαλλική Δημοκρατία με τον τίτλο του Ιππότη του Τάγματος Γραμμάτων και Τεχνών, για τη συμβολή του στο τομέα του πολιτισμού στη Γαλλία και στον κόσμο.

Αυτή τη φορά, η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε μια εναλλακτική ενδυματολογική επιλογή, διατηρώντας βέβαια πάντοτε την κομψότητα και το κλασσικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε για την εμφάνισή της ένα πάρα πολύ ροκ και παράλληλα κομψό total black σύνολο, αποτελούμενο από ένα μαύρο τοπ και από κάτω ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε στενή γραμμή.

Ως πανωφόρι, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο σακάκι που το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μια δερμάτινη τσάντα ώμου σε ανοιχτό καφέ με γαλάζιες λεπτομέρειες.

Η στυλιστική επιλογή της Μαρέβα Μητσοτάκη απέσπασε πολύ καλές κριτικές όπως ήταν και αναμενώμενο. 



Φωτογραφίες: NDP