Ο λόγος για «γαλάζιο» πολιτευτή, που μετά από ένα διάστημα αποχής από εκλογικές διαδικασίες, ανέκαμψε διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο ίδιος είχε διαρκή ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταθέτοντας τις απόψεις του και ασκώντας κριτική επί παντός επιστητού, ακόμα και έναντι των ομοϊδεατών του, καλλιεργώντας ένα «προφίλ» υπεράνω κομματικών «γραμμών».

Μετά την καλή, αλλά όχι αρκετή, προσωπική επίδοση της 7ης Ιουλίου, οι πληροφορίες των έφεραν να διεκδικεί με αξιώσεις θέση προέδρου σε φορέα εποπτευόμενο από το υπουργείο Υποδομών.

Συνέχισε ωστόσο να ασκεί κριτική, επί παντός... στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και κάπου εκεί, φαίνεται ότι έκανε το μεγάλο φάουλ, καθώς η θέση του ταυτίστηκε με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλο έργο της Θεσσαλονίκης.

Ο «γαλάζιος» πολιτευτής, με δημόσια ανάρτησή του στο facebook, όχι μόνον πήρε την θέση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, αλλά στοχοποίησε και εν ενεργεία βουλευτή της Ν.Δ., ο οποίος έχει πάγια και σταθερή θέση για το συγκεκριμένο έργο.

Το… χειρότερο για τον ίδιο ήταν πως δύο Συριζαίοι, ένας εν ενεργεία βουλευτής κι ένας με σημαντική θέση επί ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσαν να επικροτήσουν τα λεγόμενα του «γαλάζιου» και να του πουν δημοσίως μπράβο!

Ο «γαλάζιος» εν ενεργεία βουλευτής, όπως ήταν φυσικό, άστραψε και βρόντηξε. Απάντησε δημοσίως στον… επίδοξο πρόεδρο και σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα και τους παροικούντες στο υπουργείο Υποδομών.

Ο πολιτευτής και… παρ` ολίγον πρόεδρος, κατάλαβε το ενδοπαραταξιακό του «φάουλ» και έριξε τους τόνους το επόμενο διάστημα “αραιώνοντας” για λίγο και τη γενικότερη δραστηριότητά του στα social media.

Ωστόσο, φαίνεται πως το «φάουλ» δεν πέρασε με απλή… σύσταση. Αντιθέτως ακολούθησε η κόκκινη κάρτα. Και η προεδρία του φορέα, έκανε «φτερά» προς άλλη κατεύθυνση…