Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε τη χαρά του για την παρουσία του, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το Athens Photo World και ήταν αφιερωμένη στις προσωπικότητες και στο έργο του Δημήτρη Παπαμήτσου και του Andrea Bonetti, προσωπικών φωτογράφων του ιδίου και Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα.

«Έχω τεράστιο σεβασμό για τη δουλειά τους και για τη δουλειά όλων των φωτορεπόρτερ, έχοντας δει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι. Αλλά θέλω να τονίσω και πόσο σημαντική είναι. Σήμερα δεν έχει πια σημασία να προστατέψει κανείς τη δημόσια εικόνα του, άλλωστε φωτογραφίες και βίντεο θα βγουν όπου και να βρισκόμαστε. Όμως η δουλειά των φωτογράφων είναι να απεικονίσουν ένα αληθινό συναίσθημα και να δώσουν στον κόσμο μία οπτική που αποκαλύπτει κάτι παραπάνω για το πρόσωπο και για τον συναισθηματικό του κόσμο» έγραψε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Το κείμενο που έχει ανεβάσει στην ανάρτηση του το έχει συνοδεύσει με 10 φωτογραφίες που μέχρι τώρα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη