Όχι, δεν το περίμενε αυτό ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος είχε ισχυρισθεί μόλις χθες από το νοσοκομείο Σύρου ότι η κυβέρνηση έχει… ακυρώσει τις προσλήψεις μονίμου προσωπικού για την Υγεία, προκειμένου να διευκολύνει την είσοδο των ιδιωτών στο δημόσιο σύστημα Υγείας της χώρας μας.

Δεν περίμενε ο Πάνος Σκουρλέτης να «εισπράξει» σήμερα κιόλας το πρωί την «πληρωμένη» απάντηση του ιδίου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ανακοίνωσε τον διορισμό των 175 επιμελητών γιατρών του ΕΣΥ για τα τμήματα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) των νοσοκομείων, αρμοδιότητας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής και της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

Δεν περίμενε επίσης ο Πάνος Σκουρλέτης ο Βασίλης Κικίλιας να ανακοινώσει σήμερα το πρωί και την προκήρυξη της πρόσληψης 1.350 νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και λοιπών εργαζομένων για το ΕΣΥ και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) της χώρας μας.

Ίσως εάν ο Πάνος Σκουρλέτης δεν διατηρούσε αυτή την τόσο χαρακτηριστική απολυτότητα στους ισχυρισμούς, τους οποίους διατυπώνει συχνά – πυκνά στο δημόσιο διάλογο, αλλά και αυτόν τον δογματισμό στις απόψεις του, ίσως, ίσως λέμε, να μην ήταν τόσο εύκολος αντίπαλος για τον υπουργό Υγείας. Ίσως.