Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, και μερικές εκατοντάδες πολιτών, κατά κύριο λόγο στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη, διαδηλώνοντας κατά της απόσπασης των αρχαιολογικών ευρημάτων στο σταθμό του μετρό Βενιζέλου και της επανατοποθέτησής τους μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

«Εδώ πέρα δεν είναι πολιτικές παρατάξεις, δεν είναι κόμματα, είναι όλη η πόλη, είναι οι άνθρωποι της πόλης κι αν με το πρώτο κάλεσμα μετά από πολλή και επίπονη δουλειά της κίνησης πολιτών και όλων όσοι ανησυχούν υπάρχει τόσος κόσμος, σκεφτείτε αν αύριο επιμείνει το ΚΑΣ τι έχει να γίνει σε αυτή την πόλη. Δεν το λέω ως απειλή. Το λέω με μία ρεαλιστική προσέγγιση. Αυτή η πόλη δεν θα αφήσει να συμβεί αυτό που σχεδιάζουν. Η πόλη, οι άνθρωποι της, με τη στήριξη και των πολιτικών φορέων που έχουν ευαισθησίες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξανάγινε αντιπολίτευση και η «δικτατορία» της μειοψηφίας του πεζοδρομίου επιστρέφει…

Αν το ΚΑΣ εκδώσει την απόφαση που θέλουν θα είναι δίκαιο και ανεξάρτητο.

Αν το ΚΑΣ εκδώσει απόφαση μη αρεστή στα λιμά του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, θα είναι καθοδηγούμενο από τη Δεξιά χείρα της κυβερνήσεως και για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καεί η πόλη…

Η Δημοκρατία της Αριστεράς σε όλο της το μεγαλείο! 

Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα -εκείνη που δεν κατεβαίνει σε πορείες κάθε τόσο για να κάνει αντιπολίτευση πεζοδρομίου γιατί έχει σοβαρότερες δουλειές κάθε μέρα- θέλει απλά να τελειώσει το μετρό χωρίς άλλες περιπέτειες, αποτελεί λεπτομέρεια στο εγχειρίδιο του καλού Συριζαίου!


thumbnail_syriza-metro-giannoulis