Μπουζούκι για μπουζούκι δεν έχει αφήσει το νέο έτος η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματα, η οποία εκτός από την παρουσία της στο σχήμα του Πάνου Κιάμου και τον λουλουδοπόλεμο με τον γνωστό τραγουδιστή, τις μέρες των γιορτών βρέθηκε και σε ακόμη ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο.

Ο λόγος για το Estate Club που εμφανίζονται οι Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος και Έλενα Παπαρίζου. Άγνωστο αν η κ Γεννηματά, δηλώνει «ρουβίτσα», αλλά με τον ερχομό του νέου έτους έσπευσε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του γνωστού καλλιτέχνη και να διασκεδάζει οικογενειακώς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλη τη νύχτα ήταν όρθια και χόρευε, έβγαλε δεκάδες σέλφι φωτογραφίες με τους θαμώνες στα διπλανά τραπέζια, ενώ το όλο θέαμα απολάμβανε καθήμενος και διακριτικά ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης. Μαζί της ήταν και τα δύο της παιδιά, η Κατερίνα και ο Γιώργος, που «γουστάρουν», όπως και η μαμά, Σάκη Ρουβά και δεν είναι η πρώτη φορά που τον επισκέπτονται στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται.

Οι πληροφορίες της στήλης Facecontrol της εφημερίδας Παραπολιτικά θέλουν όλη την οικογένεια να έδωσε τα ρέστα της όταν ο Σ. Ρουβάς ερμήνευσε στην πίστα το άσμα «Σε έχω ερωτευτεί απ’ την πρώτη στιγμή».