Καταπέλτης είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος με ένα άρθρο στην προσωπική του στήλη το Στίγμα στα Νέα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσα στο άρθρο του εξηγεί και ερμηνεύει γιατί είχε μπει στο μάτι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την κατάθεση του εισαγγελέα Αθανασίου ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του ζήτησε να “φτιάξει κάτι” σε βάρος του Γιώργου Παπαχρήστου.

Αναλυτικά το άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου

Αν ο Παπαγγελόπουλος ζητούσε επιτακτικά από τον εισαγελέα Αθανασίου να φτιάξει κάτι σε βάρος μου, μια δικογραφία, για να με εξοντώσουν πολιτικά αλλά και οικονομικά και να με ακυρώσουν πολιτικά, δεν το έκανε προφανώς γιατί είχε ο ίδιος κάποιο πρόβλημα μαζί μου, επι προσωπικού.

Ούτε αντεραστές ήμασταν, ούτε καν οικόπεδο διεκδικούσαμε, ούτε καμιά οικονομική δοσοληψία είχαμε. Εκείνος ήταν υπουργός, εγώ δημοσιογράφος. Εκανε ότι έκανε, ζητούσε επιτακτικά να με στήσει με κάποια κατασκευασμένη υπόθεση, με τίποτα χαλκευμένα στοιχεία ο κύριος Αθανασίου, διότι προφανώς κάποιος του το ζητούσε. Επιτακτικά και από τον ίδιο. Γιατί το απαιτούσε; Διότι όπως γνωρίζουν οι επιμελείς αναγνώστες της στήλης μου, η αρθρογραφία νμου ενοχλούσε τον σουλτάνο του Μεγάρου Μαξίμου. Τον υπέρτατο όλων, Τσίπρα διότι όπως λένε και στην Ηπειρο, με όσα έγραφα και τον αφορούσαν του χάλαγα τη ζαχαρένια. Διατάρασσα δηλαδή την ηδονή της εξουσίας του.

Αρα, αυτός που ζητούσε από τον Παπαγγελόπουλό να απαιτήσει από τον Αθανασίου να μου φτιάξει κάτι, μια κατασκευασμένη δικογραφία με πλαστά, χαλκευμένα στοιχεία, δεν μπορεί παρά να ήταν ο Τσίπρας. Η κάποιος για λογαριασμό του Τσίπρα. Αυθτόν λοιπόν., η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τον έχει βγάλει εκτός κάδρου. Γιατί άραγε;