Όσο σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην Προανακριτική της Novartis, τόσο μεγαλώνει η πολιτική του μοναξιά. Το πρώτο μεγάλο δημόσιο «άδειασμα» ήρθε από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, που μίλησε ευθέως για «επιβαρυντικά» στοιχεία. Κατ’ ιδίαν λέει πολύ χειρότερα.

Θυμάται τις συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα, στις οποίες ο Παπαγγελόπουλος του έλεγε ότι με το σκάνδαλο Novartis θα «γυρίσουν το παιχνίδι» και θα πάρουν τις εκλογές, «όπως το κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2015 με τον Φαλτσιανί».

Ο Τσίπρας τον πίστευε και του απαντούσε: «Μίμη, προχώρα»! Ο Κοντονής δεν είναι ο μόνος που διαχωρίζει τη θέση του. Υπάρχουν κι άλλοι που φωνάζουν: «Εμείς τα λέγαμε ότι ο Μίμης θα μας πάρει στον λαιμό του».

Πολλοί μετά Χριστόν προφήτες... Να δούμε τι θα λένε σε 15 ημέρες που θα έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις στην Προανακριτική. Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι τις επόμενες ημέρες θα πέσουν «βόμβες» και ότι αυτά που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται. Οψόμεθα!