Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο πρώην υπουργός Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης για το ζήτημα της Πατρών - Πύργου.

Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να επιτεθεί στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την περιφερειακή οδό αλλά έλαβε αποστομωτική απάντηση, από πλευράς περιφερειάρχη.

Με ανάρτησή του στο Facebook και θέμα την Πατρών-Πύργου ο κ. Σπίρτζης σχολίασε ως εξής: «Χθες ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, κ. Φαρμάκης δεν πήγε στην Πατρών-Πύργου όπως πέρσι για να δει ότι Μεγάλη Πέμπτη δεν δούλευαν τα εργοτάξια. Έμεινε Πάτρα για να παρακολουθήσει τα έργα υπογειοποίησης του Σιδηρόδρομου… Καλή Ανάσταση στην Αχαΐα και την Ηλεία…».

Μέσω twitter ήρθε η πληρωμένη απάντηση του Νεκτάριου Φαρμάκη: «Υπουργέ μου, καλή Ανάσταση. Χαίρομαι που θυμήθηκες την Πατρών-Πύργου. Ένα «εμβληματικό» έργο της θητείας σου. Ήμουν σίγουρος ότι είχες κάνει εξίσου καλή δουλειά &στην υπογειοποίηση του τρένου στην Πάτρα & είπα να μείνω σπίτι να διαβάσω τις χιλιάδες σελίδες των μελετών της που 2/2 άφησες παρακαταθήκη και ω του θαύματος μου πήρε μόλις 10′. Μέρες που είναι πάντως καλό θα είναι πριν το μεγάλο Πάθος, να αναζητούμε την μετάνοια.
Υ.Γ. Επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν οι φωτογραφίες που ποστάρω, δώρο άλλη μία στο πνεύμα των ημερών».
Δειτε την αναρτηση: