Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
kyvernisi-205
Παραπολιτικά

Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Οι σταθεροί και οι... εκπλήξεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δημοφιλίες των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη όπως προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Δημοφιλέστερος αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος χωρίς να έχει βγει μπροστά επικοινωνιακά, πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την καλή λειτουργία και την ετοιμότητα του υπουργείου Υγείας.

Ακολουθεί ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος επίσης δεν έχει πάρει μεγάλη προβολή σε σχέση με άλλους υπουργούς αλλά το έργο του στο υπουργείο αποτιμάται θετικά. Ο μεγάλος κερδισμένος είναι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς η ψηφιοποίηση μεγάλου τμήματος των διαδικασιών στο Δημόσιο έγινε γρήγορα, εύκολα και χωρίς αστοχίες μέσα από την πύλη του gov.gr, με χιλιάδες πολίτες να τη χρησιμοποιούν θετικά.

Στην επόμενη θέση βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επίσης χωρίς καμία προβολή παίρνει θετικές γνώμες, ενώ ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας μπορεί να μη βρισκεται στην πρώτη γραμμή των δημοσιευμάτων, ωστόσο αποτιμώνται θετικά από τους πολίτες η στάση και οι χειρισμοί του απέναντι στην Τουρκία,

g_ipourgoi