Με μια φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρέτησε τη μητέρα του που έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης.

«Μανούλα μου σε ευχαριστώ για όλα», ήταν το μήνυμα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Παράλληλα ο βουλευτής ευχαρίστησε όλους όσοι έσπευσαν να συλληπηθούν την οικογένειά του επισημαίνοντας πως η εξόδιος ακολουθία της μητέρας του θα γίνει την Παρασκευη σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

«Μαζί με την αδελφή μου σας ευχαριστούμε για τα συλλυπητήρια που μας στέλνετε. Η νεκρώσιμη ακολουθία της μητέρας μας θα γίνει την Παρασκευη σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Η σκέψη σας στην θλίψη μας αντικαθιστά την παρουσία σας», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Υπενθυμίζεται ότι η Νίκη Πλεύρη nοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στο ΚΑΤ καθώς είχε τραυματιστεί όταν την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο.
Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Η οικογένεια αντί για στεφάνι επιθυμεί να γίνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη: