Ακραίο ρατσιστικό σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία, με την οποία ήταν υποψήφιος, φασιστικό κόμμα.

Σε αναπάντητο παραλήρημα για πολλοστή φορά εναντίον του βουλευτή Α’ Αθήνας, ο αποτυχών να εκλεγεί υποψήφιος που διήνυσε την απόσταση από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια της ΝΔ παρά την κατακραυγή της βάσης της παράταξης, αποδεικνύεται ο αγνωμονέστερος των αχάριστων.


Εντελώς απρόκλητα σε προσωπικό επίπεδο, επιτίθεται εναντίον του δημοσιογράφου που τον φιλοξενούσε τακτικά και τον οποίο συστηματικά εκθείαζε, αποκαλώντας τον τώρα Mini-Me, τον χαρακτήρα δηλαδή ενός φαλακρού νάνου από κινηματογραφική ταινία!

Η επιλογή του Τατσόπουλου να ασκήσει κριτική με τέτοιο ρατσιστικό τρόπο δεν προσβάλλει κατάφωρα μόνο τον βουλευτή Ά Αθήνας, που ευθύνη μπορεί να φέρει για πολλά, αλλά όχι για το ύψος του, αλλά συγχρόνως και όλους τους συμπολίτες μας που πάσχουν από νανισμό.

Σα να μην έφτανε αυτό, με μια διαλεκτική πιρουέτα που αποτελεί λογικό τραγέλαφο, καταλήγει να αποκαλέσει τη ΝΔ φασιστικό κόμμα, αφού, όπως γράφει, στεγάζει φασίστες – αν και τονίζει ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν είναι «φασίστας», αλλά «ψώνιο».

Βεβαίως, ο Τατσόπουλος με αυτή του την ανάρτηση καίει όλες τις γέφυρες με τη ΝΔ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναθερμαίνει τις επαφές του με τον χώρο της κεντροαριστεράς, όπου όμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ενδεχομένως, να καταφύγει εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου και το ήθος του είναι ταιριαστό.

Μένει μόνο να φανεί, κατά πόσον ο θιγόμενος βουλευτής, που εσχάτως απαντά δια της νομικής οδού σε οποιονδήποτε τον προσβάλλει πέραν των ορίων της σκληρής πολιτικής κριτικής, θα συμπεριλάβει τον πρώην συγγραφέα και νυν πολιτικό γυρολόγο-υβριστή στις αγωγές που έχει δηλώσει πως ετοιμάζει.

Ένα δικαστήριο Τατσόπουλου-Μπογδάνου θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον…