Το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες συνθήκες καθημερινότητας που καλούνται να επιστρέψουν οι Έλληνες πολίτες προκειμένου να ανταπεξέλθουν, για μία ακόμη φορά, στις απαιτήσεις της κυβέρνησης ώστε να εμποδιστεί η διασπορά της πανδημίας του κοροναϊού έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει σταθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα πλάι σε όλους τους Έλληνες που είδαν την καθημερινότητά τους να αλλάζει από την πανδημία. Η κυβέρνηση πήρε τα κατάλληλα μέτρα τη σωστή στιγμή ώστε να εμποδίσει τη διασπορά του κοροναϊού. Ο πρωθυπουργός, αυτή τη φορά, επέλεξε να στείλει και έναν ισχυρό συμβολισμό απέναντι στην ελληνική κοινωνία για την πανδημία και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε όλες τις φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στα social media επιλέγοντας αντίστοιχες φωτογραφίες όπου φοράει μάσκα. Κατ' αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει τη σημασία της τήρησης των μέτρων από όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες πολίτες και να περάσει ένα θετικό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία ότι σ' αυτή τη μάχη απέναντι στον κοροναϊό κανείς δεν είναι μόνος.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή του: