Με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πέρασε το βράδυ της Τρίτης ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, που ξέκλεψε λίγο διαθέσιμο χρόνο για να συζητήσει σε χαλαρό ύφος μαζί τους για κυβερνητικά ζητήματα και θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Στο τραπέζι του κ. Δημητριάδη βρέθηκαν ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο βουλευτής Εβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς

Πρόκειται για το πρώτο δείπνο που διοργανώνει ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού. Αναμένεται, μάλιστα, να ακολουθήσουν κι άλλα αντίστοιχα στο επόμενο διάστημα προκειμένου να έχει και ο ίδιος τη δυνατότητα να ακούσει και να κατανοήσει τις δικές τους απόψεις γύρω από θέματα πολιτικής επικαιρότητας αλλά και διάφορα τοπικά ζητήματα.

Σημειώνεται ότι το δείπνο έγινε στο Παγκράτι, στην ταβέρνα «Καραβίτης», που έχει φήμη για τις πολιτικές συναντήσεις και τις βραδιές.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

karavitis