Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
konstantopoulou-karanastasis
Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση του Διαμαντή Καραναστάση για την Κωνσταντοπούλου στο Secret: Αγαπώ τη Ζωή και μ’ αγαπάει - Όλα όσα αποκάλυψε για τη σχέση τους

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά στο «Secret» για τη σχέση του με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Το καλοκαίρι που πέρασε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στα ∆ωδεκάνησα, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές. Από τη Χάλκη πέρασε στην Κάρπαθο και από εκεί στη Ρόδο. Οσοι τη συνάντησαν έκαναν λόγο για μια «διαφορετική Ζωή». Περισσότερο οικεία, χαμογελαστή, χαρούμενη, ευδιάθετη και πρόθυμη να συζητήσει με τους ανθρώπους των νησιών που επισκέφθηκε για τις όμορφες γωνιές του Αιγαίου, αλλά και τα προβλήματά τους. Εξάλλου, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, ως επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μελετά τα τελευταία χρόνια σημαντικά προβλήματα αρκετών περιοχών της χώρας και παρεμβαίνει δυναμικά όπου κρίνει απαραίτητο.

Καταγραφη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης σε χαλαρή στιγμή από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Μαζί της στο χαλαρό αυτό καλοκαιρινό ταξίδι ήταν ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ∆ιαμαντής Καραναστάσης, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί στον πιο στενό συνεργάτη της, αλλά και στον πιο κοντινό της άνθρωπο. Είναι συνεχώς δίπλα της, την ακολουθεί και στα ταξίδια που πραγματοποιεί στο εξωτερικό, στο πλαίσιο εκδηλώσεων που καλείται ως ομιλήτρια, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με την Πλεύση Ελευθερίας. Οι δυο τους εδώ και αρκετό καιρό κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, δείχνοντας ευτυχισμένοι.

Ο ∆ιαμαντής Καραναστάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στη Χάλκη, γράφοντας μάλιστα: «Και φρύδι σκίσαμε, και ράμματα κάναμε, και στο βουνό ανεβήκαμε, και στους θρόνους του ∆ία και της Εκάτης κάτσαμε». Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» και αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει με την αρχηγό της Πλεύσης Ελευθερίας και τον καταξιωμένο ηθοποιό. Ολοι αναρωτιούνται αν πρόκειται για ένα νέο ειδύλλιο ή για μια τρυφερή φιλία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρώην πρόεδρος της Βουλής φαίνεται να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Καταγραφη222
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης σε χαλαρή στιγμή από τις καλοκαιρινές τους διακοπές


«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Ερχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω “δεν κουράστηκες;”», αναφέρει στο «Secret» ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με την κ. Κωνσταντοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει δύο παιδιά από τον γάμο με τη σκηνοθέτιδα Μαριάννα Κάλμπαρη και πάντα για αυτόν η κόρη του και ο γιος του θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή του. Όπως, μάλιστα, μας εκμυστηρεύεται, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που εκτιμάει στη Ζωή είναι η στάση της απέναντι στα δύο του παιδιά. «Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη», αναφέρει στο «Secret».

Όσον αφορά το πώς γνωρίστηκαν, ο ίδιος, άνετος, ευδιάθετος και χαλαρός, μας είπε πως «την περίοδο του δημοψηφίσματος της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. ∆εν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της. Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο», κατέληξε.