καιλη
Παραπολιτικά

Καϊλή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 για σενάρια που την θέλουν νέα αρχηγό της Κεντροαριστεράς: «Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι υποψήφια»

Ορθάνοιχτη αφήνει την πόρτα για το ενδεχόμενο μιας υποψηφιότητας για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή. Η κ. Καϊλή μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 απάντησε για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια, σχολιάζοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών που την θέλουν σε κεντρική ηγετική θέση για στο χώρο της Κεντροαριστεράς σημείωσε ότι: «Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι  υποψήφια».

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά και του Γιώρου Πιέρρου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 δήλωσε: «Πάντα το ΚΙΝΑΛ σας κρατάει σε ενδιαφέρον , πάντα συζητάμε για τις αλλαγές στην ηγετική μας ομάδα . Θεωρώ ότι ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ είναι πολύ σημαντικός . Πάντως αυτή η στιγμή δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη για να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα. Εγώ εργάζομαι για την Ελλάδα στην Ευρώπη σε δύσκολες συνθήκες. Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι  υποψήφια. Αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου.  Σε 2 – 3 χρόνια  έχουν ανάγκη να αλλάξουν τα πράγμα… Για νωρίτερα δεν το βλέπω εύκολο».