«Όπως το ελληνικό κράτος με την αποτελεσματικότητά του έκανε τη χώρα θετικό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο, έτσι και οι μηχανικοί βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η όλη διαδικασία θ’ αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον», είχε δηλώσει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, Αθανάσιος Γιάνναρης, κατά την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Σωτηρία» τον περασμένο Ιούλιο.
PHOTO-2020-10-19-15-28-09__1_
Τότε η Βουλή των Ελλήνων με δωρεά ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, ανέλαβε την κατασκευή των νέων ΜΕΘ, όπου η «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» θα επέβλεπαν την υλοποίηση του έργου, με τη δέσμευση της εταιρείας ότι οι 50 σύγχρονες κλίνες θα παραδοθούν στις αρχές Οκτωβρίου.
PHOTO-2020-10-19-15-28-09
Και είναι από τις λίγες φορές στην Ελλάδα που η ανάδοχος εταιρεία τήρησε αυστηρά το χρονοδιάγραμμα, με το Εθνικό Σύστημα Υγείας να θωρακίζεται άμεσα με τις υπερσύγχρονες ΜΕΘ μέσα σε διάστημα σχεδόν δύο μηνών.
PHOTO-2020-10-19-15-28-09__2_
Τα εγκαίνια του εξ’ ολοκλήρου νέου χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Θώρακος και Νοσημάτων Σωτηρία πραγματοποιήθηκαν στις 19 Οκτωβρίου, ήτοι δύο μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης και η δεδομένη επιτυχία πιστώνεται στη νέα διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών και συγκεκριμένα στον διευθύνοντα σύμβουλο Αθανάσιο Γιάνναρη και τον πρόεδρο Τιμολέοντα Κατσίπο.