Από το πρωί του Σαββάτου, όταν κι έγινε γνωστό το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» για τη μετακόμηση του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή του Σουνιου, όπου βρίσκονται μερικές από τις πιο εντυπωσιακές βίλες της παραλιακής της Αττικής, έχει προκληθεί μεγάλος σάλος. 

Και τούτο, καθώς δεν πρόκειται για ένα κουτσομπολιό και παραπολιτικό θέμα, όπως επιχειρούν να το εμφανίσουν οι οπαδοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενοι ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, αλλά μια πολιτική είδηση, τη στιγμή μάλιστα που ο πρώην πρωθυπουργός είχε καταστήσει την διαμονή του στην Κυψέλη πολιτικό θέμα.

Προφανώς λοιπόν και η μετακόμισή του οικογενειακώς στα Λεγραινά, είναι επίσης πολιτικό θέμα και οφείλει να διευκρινίσει αν πρόκειται για αγορά η ενοίκιο και φυσικά και το τίμημά του.

ΝΔ: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο;

Το δημοσίευμα των παραπολιτικών προκάλεσε μάλιστα την έντονη αντίδραση της ΝΔ, η οποία θέτει κάποια ερωτήματα:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιο μίσθωμα; Αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Την ίδια ώρα, αποκάλυψη των Παραπολιτικών αποτέλεσε τροφή για σχόλια από τους χρήστες του twitter

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια