Καθόλου δεν άρεσε σε αρκετούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το τοπικό «ρουσφέτι» που έκανε προ ημερών ένας υφυπουργός. Περί τίνος πρόκειται; Το τελευταίο διάστημα αρκετοί γιατροί, αγροτικοί κυρίως, σε περιφερειακά ιατρεία έχουν «επιστρατευτεί» προσωρινά για τις ανάγκες του προγράμματος εμβολιασμού σε μεγάλα νοσοκομεία στις πρωτεύουσες νομών ή στα εμβολιαστικά κέντρα.

Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές που γκρινιάζουν, καθώς δέχονται πιέσεις από τα χωριά στις εκλογικές τους περιφέρειες να μην γίνονται αυτές οι μετακινήσεις, παρόλο που είναι απαραίτητες για να τρέξει γρήγορα το πρόγραμμα. Οι πιέσεις τους κατά κανόνα δεν έχουν αντίκρισμα, αφού η ανάγκη είναι μεγάλη.

Έτσι, ενοχλήθηκαν όταν είδαν τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά να ασκεί πίεση και τελικά να επιστρέφει ένας γιατρός από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου στο χωριό που ήταν, το οποίο απέχει μάλιστα περί τα 15 λεπτά από την Κόρινθο, αφού τα αντίστοιχα «χατίρια» (και ορθά) δεν γίνονται σε εκείνους. Την γκάφα όμως την έκανε ο ίδιος ο Ταγαράς, αφού «διαφήμισε» την επιτυχία του αυτή μέσα από site στενού του φίλου, αλλιώς δεν θα την είχαν μάθει ποτέ οι άλλοι «γαλάζιοι» βουλευτές...