Ανακατατάξεις σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στην Κουμουνδούρου, με τον κ. Τσίπρα να αναθεωρεί παλιές του αποφάσεις... Ο λόγος για την επιστροφή του (επικεφαλής της εσωκομματικής αντιπολίτευσης) Ευκλείδη Τσακαλώτου στις κλειστές συσκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον κ. Τσίπρα για θέματα οικονομίας.

Σύμφωνα με το «Βήμα» οι συσκέψεις του πρώην πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο είναι συνεχείς με τον έμπειρο Γιάννη Δραγασάκη, την τομεάρχη Οικονομικών Έφη Αχτσιόγλου, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον τομεάρχη Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, τον στενό σύμβουλό του επί των οικονομικών, Τάκη Κορκολή, αλλά και τον πρώην υπουργό και υπεύθυνο προγράμματος, Γιώργο Σταθάκη.

Τακτικοί συνομιλητές του για θέματα οικονομίας είναι επίσης ο πρώην υφυπουργός που δραστηριοποιείται στον τραπεζικό τομέα, Δημήτρης Λιάκος, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, αλλά και πρόσωπα από το εξωτερικό όπως ο πολύ γνωστός γάλλος σοσιαλιστής οικονομολόγος, Τομά Πικετί, ενώ παρακολουθεί με διαφέρον προτάσεις από καθηγητές όπως ο Αιμίλιος Αυγουλέας.