Έχει πειστεί ότι επειδή οι μετρήσεις γίνονται τηλεφωνικά και όχι διαδικτυακά «πιάνουν» τους ηλικιωμένους που δεν τους έχει και όχι τους νέους που «τους έχει» περισσότερο.
Επομένως, δεν πιστεύει τα δεκαπεντάρια στη διαφορά, ούτε καν τα δεκάρια.
Έτσι, ακόμη και η δημοσκόπηση της Palmos με τις 9,5 μονάδες δεν του άρεσε καθόλου, πολύ περισσότερο που δεν έδειξε τίποτα θετικό για τη δική του εικόνα σε σχέση με την εικόνα του πρωθυπουργού.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.